eu am chef.

ca sa stii..

luni, februarie 18, 2008

De ce nu mai exista si azi Viclene Maimute...


Si era odata o Mica Fetita care s-a dus sa cumpere paine. Dar in drum spre magazin, Mica Fetita s-a intalnit cu Vecinul ei, de care era indragostita. Ea l-a iubit pe Vecin, dar dintr-o data i-a cazut inima Micutei Fetite si... si s-a spart. Vazand acestea, si-a jurat ca nu o sa mai iubeasca pe nimeni niciodata si l-a injunghiat pe Vecin cu un Neascutit Ciobulet din fosta ei inima. Acum ii era frig. In golul din piept se facea curent si vantul ii soptea Sunetele.


In drum spre magazinul cu paine, Mica Fetita a vazut o cofetarie, in care a si intrat si a cerut niste inghetata de banane pe care si-a turnat-o in locul inimii. Nestiind ce primejdii o asteapta, ea si-a continuat drumul, cantand fericita despre noua ei inima din inghetata de banane. La colt, Vicleana Maimuta o pandea sa-i manance inima. Incercand sa traverseze strada, Mica Fetita fu atacata miseleste de Vicleana Maimuta, iar inima ii fu mancata in cel mai barbar mod. Cu ochii inlacrimati si venele umflate pe tample, Micii Fetite i se zburli parul de la ceafa, scoase Neascutitul Ciobulet din buzunar si omori dusmanul cu o singura lovitura, aplicata strategic, in femur. Rochita ei diafana i se murdari de sange si mainile i se invinetisera.


Ajunsa in magazin, Mica Fetita si-a dat seama ca nu mai are bani de paine, deoarece i-a cheltuit pe inghetata de banane, iar vanzatorul i-a spus asa : "Daca ma vei iubi, iti voi da painea pe gratis !". Ea se uita in stanga, in dreapta si raspunse : "Mhm". Mica Fetita nu putea sa vorbeasca prin cuvinte. Mica Fetita era... muta. Vanzatorul era un tanar chipes, cu o fina mustacioara de flacau si cu Ochii Negri.

Intre timp, mainile Fetitei i se invinetisera din ce in ce mai mult. Speriata a inceput sa alerge in tot magazinul pana cand dadu de o usa pe care scria: Bucatarie. Cum intra in Bucatarie din degete si palme incepu sa ii tasneasca sangele vinetiu. Peste tot... peste aluatul de paine, peste cuptoare, pe pereti, pe mese. Cand Vanzatorul intra in Bucatarie sa vada ce se intampla o vazu pe Mica Fetita imprastiata pe jos, stafidita precum o parasuta abia aterizata, fara suflu. Vanzatorul o lua repede, o arunca in ghena si se intoarse la tejghea.


Din acele vremuri indepartate pana acum, toata lumea cumpara paine cu sange de Mica Fetita fara inima.

Din acele vremuri indepartate pana acum, toata lumea mananca painea cu sangele fetei fara inima.

Dimineata.

La pranz.

Si seara mancati paine cu sangele care nu a avut inima.

Mica Fetita v-ar injunghia pe toti cu niste Neascutite Ciobulete din inima ei adevarata care acum probabil zac pe un bulevard imputit. Bate vantul. Asculta Sunetele care umplu golurile.


Inimile voastre nu cresc, mor! Mori.

Pofta buna! Somn usor.

Niciun comentariu: