eu am chef.

ca sa stii..

luni, iulie 18, 2011

Noi, cu totii.

N-am mai scris pentru ca ce am simtit in ultimul timp nu a putut fi facut inteles prin cuvinte.

Ce oameni frumosi.
Ce oameni urati.

13 comentarii:

Suflet de curva spunea...

scrie mai des/

Anonim spunea...

cumva un an jumate ? in tot acest timp te-ai simtit ratacita? cu totii ne-am simtit...
iti spun sigur ca esti leu, si ai 19 ani. cand te-ai nascut soarele era la 4°25 in leu, iar Mercur la 29°36'. imi dau seama dupa felul in care scrii si felul in care gandesti. blogul tau spune atat de multe incat nici nu iti dai seama.. imi dau seama de faptul ca esti leu deoarece numai cateva zodii au avut de suferit in aceasta perioada din cauza energiei galactice pe care o primim. aceasta energie e un fel de legatura dintre noi si univers. astrologia e foarte complicata si nu e inteleseasa pe deplin. tot ce vreua sa zic este ca atunci cand ne nastem, cream o legatura dintre univers si campurile de energie ale coprului. acea legatura este singura modalitate prin care lasam energia sa curga in chakrele noastre. atunci cand aceasta legatura este mai putin activa, chakrele noastre incep sa se descarce si ele..atunci e momentul in care trebuie doar sa avem rabdare.
zambeste, ai un suflet foarte frumos. stiu atat de multe despre tine incat nici nu ai idee. numele meu sau sexul sunt irelevante. noi doi nu am facut niciodata un contact vizual. sunt o persoana trecatoare din viata ta care iti spune ca in curand vei simti puternic aceleasi sentimente de care acum ti-e dor. in curand te vei indragosti...din nou. totul e scris aici...e intr-un fel, simplu..
sh'okga tra no el jihka'er!

Anonim spunea...

sincer,eu cred ca nu ai mai scris de la atatea stari pe care ti le-ai indus in tine si de la atata fericire introdusa . you know what i mean :P :) . de asta nu ai putut exprima ce ai simtit . pentru ca nu multi ar fi inteles . si e de bine . comentariul meu nu e o critica , in ideea ca inteleg ce ai vrut sa spui aici .
ai trait stari sublime .
corect ?
dar cum zicea sufletul de curva ... ia si scrie . nu mai lasa cursorul sa apara si sa dispara in fata ta pe o pagina goala . indiferent in ce stare te afli . oameni frumosi ? scrie despre ei . o sa ti se para si mai frumosi . oameni urati ? scrie si despre ei . O sa ti se para si mai urati sau mai putini urati . de ce lasi sa dispara atatea ganduri . scrie , ca sa le recitesti dupa o anumita perioada si sa incerci sa constientizezi ce atitudine prezentai atunci cand ai scris . scrie continuu , pentru a urmari daca s-a produs ceva schimbari in timp intre simtamintele ce trec si cele actuale . eu iti doresc multa bafta .

ai un spirit frumos . se vede :D

ma mai cheama si maria. spunea...

"de ce lasi sa dispara atatea ganduri . scrie , ca sa le recitesti dupa o anumita perioada si sa incerci sa constientizezi ce atitudine prezentai atunci cand ai scris . scrie continuu , pentru a urmari daca s-a produs ceva schimbari in timp intre simtamintele ce trec si cele actuale"

ai atata dreptate, exact de asta imi parea rau de fiecare data cand inchideam blogu fara sa scriu ceva... iti multumesc din suflet..

Anonim spunea...

cand am zis "fericire introdusa ", ma refeream la droguri . si am stilizat putin , pentru a nu considera ca e o prejudecata .
inteleg starile .
te inteleg pe tine .
si rau nu faci . iti place necunoscutul , esti curioasa de ce e nou , esti curioasa sa compari diverse experiente prin diverse maniere . respect .

ma mai cheama si maria. spunea...

drogurile au fost doar un ajutor spre starile alea. mintea e adevarata jucarie :)

Anonim spunea...

am revenit si eu sa zic- sunt persoana care ti-a trimis mesajul acela lung in care 'analizam' blogu'....

si cred ca cu totii stim ca daca consumi droguri in special cele halucinogenice- iluzile pe care acestea ti le dau prin emotii si stari stau la baza si traiesc la baza momentului in care consumi si intri in acea stare de deschidere catre necunoscut in care viziuni etc apar, dar sunt precum norii care se spulbera o data ce te trezesti- si aceste anumite experiente ce le ai si ti le insusesti defapt poti spune ca le creezi combinand ceea ce simti cu ceea ce vezi si percepi -acum zic si eu. nu am fumat decat salvie si in rest ca droguri am abuzat de ceva 'meow' care mi-a cam epuizat creierii dupa si de mdma sau speed...neavand de a face mentionez sunt momentan intr o tara straina in care toti consuma si e ceva de stiut la varsta asta se experimenteaza, se epuizeaza entuziasmu,intervine plictisu' si o lasi balta- mai ales ca deja aceste droguri sunt substitut sexual- pentru ca produc o placere mult mai profunda...oricum...de ex. ma uitam la o piesa de teatru sa zicem cu ceva timp in urma si actorii intruchipand diverse personaje cu o caracteristica aparte pshihologic vorbind in piesa se incerca definirea anumitor tendinte in anumiti indivizi care au ajuns la un anumit punct din viata- pe scurt relatii, un fel de telenovela, batalii intre sexe si drame iubiri consumate alcool si droguri si stateam pe scaun si vadeam cum trageau pe nas praf si era ca si cand as fi eu in locul lor, eu as fi tras pe nas praf- asta pentru ca am consumat ceva droguri incat sa le stiu reactia asupra mea si sa ma plictisesc de valurile ce la un mom. devin repetitive-si sti la ce sa te astepti...oricum...iarba de ex imi place dar te moleseste devi ca o i leguma, desi sunt tipul de persoana energetica mai ales noaptea la 'party' sa fumez iarba e ok- desi daca emotional sunt intr o stare vulnerabila ca nah se intampla- o evit pentru nu mi place ce efect are asupra mea- acum depinde si de calitate...si ar fi atatea de zis despre...acum am o curiozitate fata de lsd dar lasand teama nefondata la o parte stiu ca pot intra intr-o stare de 'vis' oricand fara a consuma ceva si ma imi pun intrebari despre efectul care l ar putea avea asupra mea. te mai citesc...si eu scriu- poezie si etc dar acum si asa suntr o intr o perioada a vietii destul de imbelsugata in evenimente ce se leaga de ceea ce simt cum vad lumea, cum gandesc- de ex am anumite flashuri de cateva secunde atat de ciudate- cu anumite imagini si unele sunt atat de frumoase si poetice incat as vrea sa le scot din mine prin scris- dar sunt mai mult sub forma vizuala -un fel de abstract, un fel de nu stiu cum sa le exprim- sunt si melodice in acelasi timp etc =)))))))))))))) hai ca scriu roman ...

Anonim spunea...

hai ca mai adaug ceva ca sa adaug - daca nu te droghezi vei gasi un alt substitut in sex in vreo adictie - oricum e vorba de timp si cu ce ti-l pierzi e vorba de mintea ta si pe ce iti epuizezi creieru'- ar fi mai usor sa fie totul la fel de organizat ca intr o carte a lui Huxley da' vezi tu nu este si pana acolo mai ne trebuie ceva timp si experiente si poate nici nu e rentabil deoarece intodeauna se va gasi cate unu care oricat de fericit ar fi, oricat de implinit impacat ar fi s-ar gasi sa fie el indivdualul care s-ar distinge din multime-si daca nu ar fi drogu' ar fi aceasta chestie ca oricat de fericit poti fi si oricat de inteligent incat ai ajuns la un nivel de intelegere automat in care sti exact de cand te ai trezit cum sa faci in asa fel incat sa funztionezi bine, sa vezi clar, sa simti sublim tot ar fi ceva acolo care ar lipsi- si intodeauna am zis - ca pentru astia mai destepti plictiseala e inclusa si mai ales faptul ca a avea o minte e ca si cand a gasi cheia fericirii pentru ca un fel de constatare asta- e ca si cand doi oameni destepti stau unu langa altu' si te bucuri sa vezi sa pe langa faptul ca poseda un sulfet o minte - exista o comunicare verbala sau nu intre ei o intelegere - ce pluteste in aer- si e frumos- nu sunt doar vorbe goale aruncate in aer si nu e un fel de 'lasa ma sa te las' sau o forma de a pretinde nestiind pe ce lume esti nici tu nici persoana de langa time- asta se numeste a fi om- si in acelasi timp atat de frumos incat parca nu mai esti om.:/

Anonim spunea...

dar ai vazut faza asta cu http://www.youtube.com/watch?v=OQSNhk5ICTI =))) de doua ori spiritual

Anonim spunea...

'it seems in fact like a triple rainbow' =)))))))))

Anonim spunea...

mai scrisesm ceva dar mi s a sters cand am pus 'vizualizare' si era mult scris- pe scurt vroiam sa mai adaug motivul in spatele fiecarei cercetari si expansiunui a constientizarii adica deschiderii mintii cu ajutorul dorgurlor. am adaugat ca daca nu ai o motivatie ok si nu dai un sens clar a ceea ce ai experimentat si in spatele consumului de drog nu exista o dorinta inaltatoare atunci poti devenii sclav al senzatiilor, te poti impotmolii cu ele si poti cadea, deoare nu ai puterea sa transcezi starile limitandu te la ele si desi crezi ca urci defapt acel motiv gresit te duce in jos - ca daca nu consumi droguri le substituezi cu altceva unii prefera mancarea, altii alcoolu sexu munca etc sau suprimarea- asta am vrut sa adau... e momentul ala 0 cand nu simti nimic mintea e clara si e ok, ai ajuns unde trebuie, dar e si opusu ...opusu in care porning gresit din start ajungi nicaieri..sau ceva pe acolo

Anonim spunea...

era faza cu 'wasting' time -si secunda orgasmica ce devine o eternitate si dilatarea timpului

ma mai cheama si maria. spunea...

cine esti? :)