eu am chef.

ca sa stii..

luni, februarie 15, 2010

yo zic s te futzi mai des


 in ultimul post am primit commentul asta:              Anonim spunea...
                                                                            yo zic s te futzi mai des
                                                                            sâmbătă, ianuarie 23, 2010 11:35:00 AM


Am cateva chestii sa zic.

1. Sper sa imi citesti postul, Anonim. Imi cer scuze tie si celuilalt Anonim (un Anonim Simpatic) care astepta sa vada raspunsul meu, pentru aceasta intarziere datorata atitudinii mele pozitive pe care am avut-o in aceasta perioada. Nevrand sa o stric, nu am mai intrat pe blog sa iti revad comentariul. -Ma adresez primului Anonim-

2. Multumesc cat se poate de serios pentru sfat, sexul elibereaza endorfine, e foarte dragut din partea ta ca te intereseaza starea creierului meu. DAR SINCER NU CRED CA TE-AI GANDIT TOCMAI LA ASTA. 
:)..... ci doar ai vrut sa fii un Anonim rautacios. De aceea urmeaza si punctul 3.

3. Of. Trebuia sa spui macar daca esti Anonim sau Anonima, sa stiu daca ma adresez unui baiat sau unei fete. Nu de alta, dar probabil ca fata, te-ai simti jignita sa consider ca ai par cret pe picioare, ca iti creste barba, ca ai testicule in loc de ovare sau ca nu ai pieptul plat, iar ca baiat ai spune ca-mi bat joc de tine crezand ca iti faci unghiile sau te masturbezi cu un deget :). Deci pentru a nu se mai crea confuziile acestea, am ajuns la o intelegere cu mine insami si am hotarat sa fii o pizdica <3.  O pizdica Anoniiiim. 

Vom lua situatia si o vom analiza:

                                      "Anonim spunea...
                                       yo zic s te futzi mai des"

Tu, spuneai... yo - aiurea, ce pot sa zic.. din primul tau cuvant imi dau seama ca esti un cocalar, nu ca ai avea vreo treaba cu hip hopul sau rapul, dar in loc sa scrii 'i' sau 'e', dar cu ce sa iesi si tu in evidenta, daca nu cu vreo litera d-asta de smecheri jm3k3ri ?! Esti genul ala: te cheama Ion si te semnezi johnyy, te cheama Iulia te semnezi Iulykutzza si eventual in id-ul de mess adaugi un cuvant des auzit in manele.

Dup-aia: zic - zici tu, da' mai degraba scrii, curaj sa 'zici' oricum n-ai avea, ca d-asta nu ti-ai scris nici numele, sa-mi dau eu seama.... ori ai tu pizda larga ori pula mica.  Aici tine minte: Una-i Alta, Alta-i Alta.

La urma: s - OOOOO!! hmmmmmmmm..... cred ca m-ai inchis. s..s..s......s..... bai, am cautat in dex si nu zicea definitia.. DAR HEI! bine ca sunt fata desteapta si mi-am dat seama ca tu probabil ai degetutele prea prea! scurte ca sa poti tasta corect, ceea ce inseamna ca esti ori o grasunica ori un grasunel, ori chiar ai o malformatie. Ori esti un simplu om, cu pula sau pizda, nu conteaza, toti suntem egali, care e JM3K3R Neboooon , care nu pierde timpul cu tastarea unor litere care ORICUM nu exista in alte limbi. Asa ca ceee plm atta gramatik j 0rt0grfi3 p capu vstru?


Next: te -  aici in sfarsit observam ca mi te adresezi mie. Corect, ok. E corect scris cuvantul, isi are locul. BRAVOOO BRAVOO UIII UIII IUHUUUU BRAVO   

Dar dupa primul tau cuvant folosit corect o dai in bara si scrii: futzi - Of. Aici ai gresit cel mai rau. Aici deja mi-am schimbat parerea despre tine. In primul rand pot spune despre tine ca esti o persoana tare nehotarata si ca ai cam mare vraiste in cap, ca mai devreme a trebuit sa scrii ă si ai evitat, iar acum trebuie sa scrii ţ si nu numai ca NU EVITI! Ci scrii chiar doua litere in locul uneia. Te invat o chestie: puteai sa scrii 'sa' in loc de 's' si 't' in loc de 'tz' era acelasi numar de litere. 
        In primul rand, futi este un cuvant urat pe care sa-l folosesti intr-un comentariu adresat unei persoane necunoscute. Urat din partea ta, dar ai fi putut folosi alt cuvant.

Pentru ca m-am plictisit si pentru ca ai folosit corect ultimele doua cuvinte, ai castigat si am ajuns la final, la analiza generala a propozitiei tale. YEY !


      yo zic s te futzi mai des
             sâmbătă, ianuarie 23, 2010 11:35:00 AM


Imi sare in ochi faptu ca tu te-ai trezit sambata dimineata, ai intrat repejor pe blogul meu la ora 11, ai citit ultimul meu post, n-ai inteles nimic, ai zis 'ba da' retardata mai e asta.. ce sa-i zic yo.. plm...... ii zic sa se futa mai des! . "

Nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta, dar eu am ajuns la concluzia ca tu esti un cacat infect. Tot incerc sa va iert de la un timp, dar vad ca nu se poate. Tu, cel putin cred ca ai fost batjocorit/a cand erai mic/a, te-ai cacat pe tine la gradinita si au ras copiii de tine, iti lipesti mucii sub scaunu de la birou si a aflat ma-ta... nu stiu care e problema ta. Cumpara-ti in pula mea o menghina sa-ti mai strangi vaginul, ca daca acest sfat e venit din partea unei fete, cred ca detii o gaura de covrig, o galeata, o conducta de canalizare, un crater, o pestera, o vagauna, o prapastie, un hău.. scumpo.

Ar trebui ori sa-ti vezi de treaba ta, ori sa devii amabil/a, ori sa-i spui ma-tii sa se futa mai des. Pentru ca a uitat saraca cum e sa se futa des... Bine... maica-ta se futea INCONTROLABIL de des.. Probabil a suferit mult, dar barza i-a adus un plod ca tine, care peste ani si ani ii umple inima de bucurie, stiind ca Tu continui linia, ii duci invataturile mai departe. Dar mersi, n-am nevoie de sfaturile ma-tii. Data viitoare semneaza-te, jeg.



                                     

                                      Anonim spunea...

                                       yo zic s te futzi mai des
                                       sâmbătă, ianuarie 23, 2010 11:35:00 AM



aaaaa... auzi?..... Da' cam cat de des..asa..? 

10 comentarii:

Mihai Adam spunea...

De obicei abilitatile unor indivizi de gen se limiteaza la a tipa sau la a isi pune (a incerca) adversarul in imposibilitate de retaliere prin insiruirea unor ineptii de gen ("yo zic s te futzi mai des"). Din pacate pentru creierul lor mic si neted, un astfel de raspuns este fie prea mult, fie absolut...cred ca ar intelege treaba cu "ma-tii"...Cum aici nu poate tipa, e cam trist pentru ei...el...ea. Si oricum decat sa stai sa iti pierzi timpul cu cacati din astia mai bine taci si foloisesti o bata de baseball....sutul in coaie nu ar ajuta...it would take some incredible effort to actually not miss them...:)))...so chill...carry on...aaaa...si by the way...geniala analiza ineptiei!

Anonim spunea...

tu iubesti frumos roxana nu ca ratatii astia .

fiica mării spunea...

bravo, fata! :)

SimbadSabbyn spunea...

Salut!!!

Plimbandu'ma eu pe bloguri am dat peste blogul tau...am inceput sa citesc de la postarea asta... am ramas placut surprins de atitudinea ta in fata acestori "cocalari", "nimicuri" sau cum vrei tu sa le mai spui...apoi am citit si mai jos... chiar mi'a placut si...daca nu las comentariu pe fiecare blog pe care ajung, asa doar plimbandu'ma pe net, tin neaparat tie sa iti las si sa te felicit...BRAVO!!! si respect...mi'a placut cu adevarat

Anonim spunea...

nu imi vine sa cred =)))))
k sa stii e un el ,adica cristi .numele de familie nu vreau sa til zic
oricum nu ma cunosti cum nici eu nu te cunosc pe tine.pur si simplu nu mi0a placut postul ala .care e problema k nu mi-a placut ?iar u ar fi trebuit sa te prinzi care era intelesul commentului meu.e un post prost tre sa ma crezi ;) pt k nu zice nimic concret /si ti-am zis sa te futi mai des pentru ca am vazut asta : "Nu ti s-a intamplat niciodata ca totul sa mearga exact cum vrei tu si tie sa nu-ti convina nimic?" . si stii tu ...cand omul e asa mia ofticat ,mai nervos,nu ii convine nik,imediat intrebi : cand ti-ai tras-o ultima data

=))))) si chiar nu ma ast sa scrii atata de la un comment de la un strain .
deci nu eu sunt prostul cum ma vezi u ,ci tu .stiu yo ce ai vrut sa arati . k esti tu aia desteapta si k stii sa ma ataci cu postul asta nou noutz si asa mai departe
puteai sa il ignori si atat.ca inteleptii cedeaza si razbunarea e arma prostului ;)
si sincer ma doare in pula mea de ce ai zis k nu ms intereseaza atata timp cat nu am nicio treaba cu tine sau tu cu mn . si pun pariu ca ai scris asta intrun timp f indelungat k te-ai gandit cum sa ma faci sa ma simt de kkt =))))))

si nu sunt jeg,sunt cristi
cat de des ?cat iti rezista vaginul ala cat o galeata ,asta dak te ia cineva k din cauza cum gandesti nu prea cred
in fine. adio

ma mai cheama si maria. spunea...

nu m-am razbunat, bai sula! ti-am dat un raspuns.. daca nu te interesa, nu raspundeai nici tu.. pe mine m-a interesat ca intra fragarnagaeri ca tine pe blog si-mi lasa comentarii nesimtite. in plus, as vrea sa-ti zic ca in niciun post de pe blogu asta nu am scris gandurile MELE, nu am exprimat nicaieri ce e in capul meu, toate sunt scrieri fanteziste, idei ce-mi vin pe moment si am nevoie sa le scriu undeva, pana a doua zi uit ce am scris. daca mai ai ceva de zis da-mi add mines.diamond ca nu e forum blogu asta. din pacate, am ajuns sa scriu si un post din inima, in care chiar mi-am aratat gandurile... si asta a fost cel adresat tie! tare sunt curioasa cum ai dat de blogu asta ca saracu nu are publicitate pe nicaieri si analfabetii ca tine, care mai nou mi-ai facut impresia ca esti un infocat suporter de fotbal, nu prea cauta ei singuri bloguri;) deci ai putea sa-mi dai add, jeg.

intelesesi, cristinel? si pe isus tot asa il chema, numai ca altfel. hai besi si poate ne continuam discutia pe mess, poate ne si vedem la o cafea, dar atunci va trebui s-o chemi si pe ma-ta sa ma invete cum sa fac sa-mi reziste vaginu ala cat o galeata la futaiu intens pe care mi l-ai prescris ca tratament pentru scrierile mele INCONCRETE !

ma mai cheama si maria. spunea...

si multa muie, ca m-am gandit mai bine

Anonim spunea...

Da, m-am mirat si eu ca lipsea muia de aici. Am patit-o si eu, dar nu m-am revoltat. Acum cand vad la tine, regret. Finalul e genial.

Silvio spunea...

astazi am avut o zi de rahat ! fuck it ! dar postul asta m.a facut sa zambesc ! Daca s.ar fute toti prostii mai des , ar fi pace .

Mademoiselle spunea...

Mm. Si eu care credeam ca sunt singura care scrie romaneste si nu R0M4N3$T3 [ nu ?! ] . Ma bucur ca mai exista persoane care cunosc limba romana si care chiar o folosesc !!
Cristi , desi nu te cunosc am ceva de spus [ stiu ca nu o sa citesti insa nu ma pot abtine !!! ] . Sa nu crezi ca iau apararea cuiva dar razbunarea e arma prostului atunci cand nu e folosita :) si decat sa fii "intelept" dar calcat in picioare mi se pare mai corect sa fii prost dar sa ai dreptate. :) Faptul ca a "comentat" atat de mult o simpla prostie spusa de *...cineva strain...* inseamna ca ii merge mintea . Eu asa zic . Eu ca blogger-ita nu as fi fost atat de blanda in exprimare asa ca spune o rugaciune. :)

Bine zis Maria. :)