eu am chef.

ca sa stii..

miercuri, august 27, 2008

da da da hahaha







Daca mi s-ar fi indeplinit visurile/dorintele, as fi fost acum in puscarie.










...(cadru alb) Totul incepe la tara, unde closca strabunicii a scos pui. Multi, galagiosi, pufosi si draguti. [Deci sanziana, eu chiar am vazut un pui in realitate si ma jur ca nu seamana deloc cu razvan. Nici mamica ta nu seamana cu razvan, nici o prajiturica] Dar hai sa trecem peste explicatiile de genul acesta si sa revenim la treburi serioase. Ca sa nu o mai lungesc mult, va spun ideea principala: aveam nici 5 ani, iar cand alergam in curte, sandalutele mele nimereau puisorii mai bine decat nimereste frati-miu inamicu' la counter. Sau Oprea notele de 10. Sau Leyla grilele la bio. Dar hai sa trecem peste caterinca proasta. Calcam pe bietii pui si le ieseau matele pe gura/cioc. Dupa ce imi dadeam seama ca au murit, ma duceam in gradina, faceam gropite si cruci din scanduri, ii ingropam si spuneam 'Inger, ingerasul meu'.





Cu timpul am realizat ca imi placea sa fac cruci, asa ca de fiecare data cand dadeam de un animal mort il ingropam, ii faceam o cruce si o rugaciune.





Am mai ingropat o ratusca si niste pui de pisica nascuti gata morti. Cruci la fiecare.










In clasa a doua mi-am dorit sa moara un coleg. Nu am reusit decat sa il dau cu capul de asfalt si sa-i bufnesc un pumn in nas.





In clasa a treia eram oaia neagra a familiei, deoarece mamaie m-a prins ca ma uitam la un film porno in loc sa dorm de pranz sau sa citesc 'Legendele Olimpului'. Sau 'Amintiri din copilarie'. Sau sa ma uit la desene. A doua zi la scoala am scris pe un biletel tot ce am vazut in film. Detaliat. Voiam sa i-l trimit baiatului de care imi place, dar pe parcursul zilei mi-am dat seama ca nu-l merita, asa ca l-am pastrat in uniforma. Am dat uniforma la spalat si mama a gasit biletul. Din cauza asta am vrut sa moara toata lumea si de fiecare data cand mancam ceva ce nu am mai mancat tot anul imi puneam aceeasi dorinta: 'Sa moara toata lumea, iar eu sa traiesc vesnic.'










Am trecut repede peste faza asta. Un nou dusman imi acapara orizonturile. Sa-l numim X. Dupa 2 ani de chin, am hotarat sa-l omor. Avand un aliat si un plan bine elaborat am crezut ca totul va merge bine. La sfarsitul celui de-al treilea an de stat in preajma inamicului X, brusc am realizat ca X merita sa-si traiasca soarta. Putin instabila psihic, emotional, dar si fizic.(despre X vorbesc).






hai ca m-am plictisit de subiectu asta.






Ma uit si eu pe mess si vad statusul unei foste colege de generala, Caciuriac: "PlEcAtA :X daca vrei ma gasesti la tel.. daca nu ai numaru inseamna ca nu il meriti ;)"






Tin sa fac publice urmatoarele din adancul sufletului meu:



Fai proasta pamantului caciuriac care nu stiai tabla inmultirii in clasa a 7a TREZESTE-TE fato! kyss poopyk!



Daca stie cineva ce mama draacului as putea face pentru a intra in gratiile acestei fete, incat sa merit si eu numarul ei de telefon sa-mi spuna DEINDATA ! Sau cine stie.. poate facem un fanclub pe hi5 pentru cine nu are numarul ei, adica nu-l merita.



Fato, tu intotdeauna m-ai surprins :* hihi









3 comentarii:

Anonim spunea...

nimeresc grilele.

Rejazz spunea...

awesome :))
si aseara...te-am visat adica nush exact cum arati da era vorba despre fata aia, roxana maria de pe blog :))
call me insane
cica ne plimbam cu masina

Anonim spunea...

ce poza frumoasa.
inimioare