eu am chef.

ca sa stii..

joi, aprilie 03, 2008

Ei bine...


Momentan ma uit la un film in care o tipa se masturbeaza in cada si o pisica o linge pe piept. Nu e porno si nici macar erotic. E poate abstract.

Astazi mi-am ales un punct pe geaca unui om din masina si tot drumul m-am uitat la el. Atatia oameni urati, batrani, neinteresanti, stersi, prosti, urati si neinteresanti.

Probabil ca o pedeapsa pentru faptul ca am o minte atat de... bolnava, nu, degenerata? Nu. Ploioasa mai degraba. Si cum spuneam, ca o pedeapsa pentru mintea mea ploioasa am ales azi sa ma duc in Culcheat, sa beau o bere, sa o desenez pe Sonia, sa fumez, sa citesc declaratiile, cererile, quote-urile si ce alte chestii mai sunt scrise pe pereti.

Ciudat e ca mi-am ales un punct pe peretele din fata mea si m-am holbat la el.

Am nevoie de putine lucruri in acest moment, iar pentru a-mi face putina ordine in minte le voi scrie:

-Trebuie sa fac rost de 150 lei.

-Trebuie sa imi fac tema la info de 40 de algoritmi.

-Trebuie sa fac tema la fizica de aproximativ 20 de probleme.

-Trebuie sa imi cumpar un dres nou. Si negru.

Cam atat cred. In capul meu pareau mult mai multe.

Adineauri am mancat iar acum ma doare stomacul de foame, stau cu picioarele in pat, cu telecomanda pe picioare, cu televizor aprins si cu spatele la el, tastatura trasa pe coltul suportului de tastatura, mouseul pe suportul de tastatura pentru ca am rupt suportul de mouse, o coaja de banana langa mine, perdeaua trasa, sifonierul deschis, patul facut, trei perne pe jos, o pusca de-a lu' frati-miu pe ele, paltonul pe pat, un catel mov pe calculator, o lumina alba chiar acum de la televizor, capu intr-o parte, biroul aranjat, parfumurile pe trei rafturi intinse, laptele de corp pe noptiera, vlad pe taskbar care spune... Lasa, mai bine nu spun.


In curand o sa vina frati-miu la mine in camera, o sa ne jucam sah, o sa fumam kent 8, o sa ne uitam la desene animate, o sa vorbim cu vlad, o sa radem, o sa mancam ceva bun si o sa ne culcam maine dimineata.


Chiar le aveam pe suflet.

Va multumesc.

Un comentariu:

Anonim spunea...

"Cam atat cred. In capul meu pareau mult mai multe"...

ejti originala... da-te-ncolo


sorin
sorindanut.deviantart.com